Det viktigaste med en webbplats är att kommunicera ut den information din kund är ute efter på ett snyggt och användarvänligt sätt. Innehållet på din hemsida bestämmer du, men designen är viktig för hur innehållet uppfattas av dina besökare. Vi hjälper dig att kommunicera ut dina tjänster med den bästa designen. Vi ser inga problem i att utveckla något nytt, göra om något befintligt eller hjälpa dig med ändringar utefter dina önskemål. Tillsammans ser vi till att dina kunder får den bästa upplevelsen när de besöker din webbplats.

Skräddarsydd webbplats för ditt företag

VI ser till att dina kunder får den bästa upplevelsen när de besöker ditt företag. Er hemsida är ansiktet utåt, därför ser vi till att webbplats, design och layout går hand i hand med ditt företags profil. För att göra upplevelsen så bra som möjligt för dina besökare ser vi till att webbplatsen är responsiv och enkel att navigera runt på i alla typer av enheter.

Vi ser även till att din webbplats är väl optimerad för sökmotorer för att få bästa möjliga chans att synas i toppen i googles sökresultat.

Responsiv design

Användningen av mobila enheter för att surfa på nätet fortsätter att växa. Dessa mobila enheter begränsas ofta av visningsstorlek och kräver  en annan layout för hur innehållet visas på skärmen. Det krävs att utvecklingen av en hemsida är gjord så innehållet anpassar sig till alla olika skärmstorlekar på marknaden.

Responsiv webbdesign svarar på användarnas behov och enheterna de använder. Layouten på webbplatsen ändras beroende på enhetens storlek och kapacitet. Om användaren tillexempel använder en telefon kan innehållet visas i en enda kolumn och på en surfplatta kan samma innehåll visas i två kolumner.

Alla olika skärmstorlekar som finns så som telefoner, surfplattor, stationära datorer, spelkonsoler, TV-apparater. Skärmstorlekar kommer  alltid att förändras, så det är viktigt att din webbplats kan anpassa sig utifårn storleken på skärmen, idag och i framtiden.

Webbplats i olika skärmstorlekar med responsiv design

Är min webbplats responsiv?

Det finns lite olika sätt att ta reda på om din webbplats är responsiv eller inte. Din sida kan vara mobilanpassad men det behöver inte betyda att den är responsiv. I början när de smarta telefonerna började ta över marknaden var det många företag som skapade en mobil hemsida utöver sin vanliga helsida. Besökte du sidan med en mobil hamnade du på en webbadress och via dator på en annan. I dag är det inte många som använder sig av den lösningen utan de webbplatser som skapas idag är responsiv.

För att ta reda på om dina sida är responsiv kan du använda en dator, skriv in adressen i webbläsaren och dra sedan ihop fönstret. Följer text, bild och laout med och anpassar sig är din sida responsiv.

Du kan också använda Googles gratisverktyg, mobilvänlighetstest, för att se om sidor på din webbplats är mobilvänlig.

Vad är fördelarna med en responsiv webbplats?

En responsiv webbplats sparar webbdesigners, designers och webbutvecklare mängder av timmar framför datorn. Om inte den responsiva  designen skulle funnits skulle vi få arbeta dag och natt för att skapa webbplatser för varje enskild enhet.

De största fördelarena:

– En webbplats för alla enheter. Oavsett om du använder en 27-tums iMac eller en Android-telefon, kommer webbplatsen att anpassa sig för den absolut bästa upplevelsen.

– Optimal design för den specifika enheten: Med den responsiva designen förhåller sig alla bilder, teckensnitt och andra HTML-element på bästa sätt, vilket maximerar den skärmstorlek som användaren tittar på.

– Inget behov av omdirigeringar: Andra alternativ för att designa för flera enheter kräver användning av omdirigeringar för att skicka användaren till rätt version av en webbsida. Utan behov av omdirigeringar kan användaren komma åt det innehåll han vill titta på så snabbt som möjligt.

– Responsiv webbdesign är också effektiv för dig som företag. Det är lättare för dig att hantera eftersom det bara är en webbplats där allt ska ändra. Du behöver inte göra ändringar två gånger på flera olika ställen. Istället kan du arbeta i ett och samma system och uppdatera en enda webbplats.

Webbplats i WordPress

25% av alla webbplatser använder idag  WordPress, allt från mindre bloggar till stora företag. Med tusentals teman, plugins och den användarvänliga administrationen är WordPress det bästa alternativet för alla företag som vill öka sin digitala närvaro och skapa en webbplats som varar.

Det finns inga begräsningar med vad man kan göra med WordPress. Som utvecklare har man full kontroll design, funktioner och allt som behövs för att skapa en webbplats i världsklass. WordPress är utformat för att spara tid och göra det möjligt för dig att använda din webbplats för att öka din lönsamhet.

Sökmotoroptimerad Webbplats

Det är inte bara dina kunder som ska surfa runt på din hemsida. Sökmotorer som Google har olika krav på din webbplats för att du ska synas högt upp i sökresultatet. Med en bra optimerad sida kommer du ha förutsättningen att lättare synas i Googles sökresultat. Det är därför viktigt att få med alla delar i webbdesignen för att sökmotoroptimeringen ska bli så bra som möjligt.

Vi skapar en webbplats helt efter dina önskemål

Att skapa riktigt grymma webbplatser är något vi brinner för. Vi tar tillsammans fram en grund för er webbplats utifårn era önskemål och tankar. Har du en befintlig hemsida hjälper vi dig att fräscha upp och snygga till, behöver du hjälp med mobilanpassning eller är du nystartad och behöver en hemsida. Lugn vi hjälper dig!

Vad kostar en hemsida

Hur långt är ett snöre? Det är nästan helt omöjligt att säga vad en hemsida kostar. Det beror helt på hur stor sidan är, hur många sidor ska webbplatsen innehålla, skriver ni egna texter, bildhantering. Ja det är många frågor som ska besvaras. Men för att få ett litet hum om vad en hemsida kostar ger vi dig ett par förslag nedan.